Cazare Moinesti - Mario Resort & Event Center - Centru Spa

MARIO RESORT & EVENT CENTER

Cazare Moinești, Județul Bacău

La Complexul Mario Moinești vă stau la dispoziție 196 locuri de cazare, în 94 de camere elegante, dupã cum urmeazã: Hotel Mario 4*, 70 camere duble, Pensiunea Mario 3 *, 24 camere duble. Toate camerele de la pensiunea Mario Moinești sunt dotate cu dus cu hidromasaj și televizor (LCD), au acces internet wireless, piscina exterioara în perioada verii.

Se acceptă plăți folosind cardul de vacanță Sodexo, Edenred sau Up!

CAZARE MOINESTI

CAMERE MARIO RESORT

FĂ O REZERVARE

  Numar adulți

  Numar copii

  Dată check-in

  Dată check-out

  Mesaj opțional


   Numar adulți

   Numar copii

   Dată check-in

   Dată check-out

   Mesaj opțional


   LISTĂ DE PREȚURI

   Cameră dublă in regim single

   Mic dejun inclus
   RON 420 noapte
   •  

   Cameră dublă + mic dejun

   (maxim 2 persoane)
   RON 450 noapte
   •  

   Cameră dublă superioară + mic dejun

   (maxim 3 persoane)
   RON 480 noapte
   •  

   Apartament

   Maxim 3 adulți sau 2 adulți și 3 copii
   RON 750 noapte
   •  

   Pachet pensiune completă - 2 persoane

   Toate mesele incluse
   RON 690 noapte
   •  

   Pachet pensiune completă - 3 persoane

   Toate mesele incluse
   RON 790 noapte
   •  

   Ai nevoie de un loc de cazare in Moinesti, Judetul Bacau?

   Nu iți pierde timpul căutând un loc perfect pentru tine. Vino la COMPLEXUL TURISTIC MARIO MOINEȘTI și vei avea parte de cele mai bune condiții sau servicii.

    

   De ce să alegi cazare la noi?

   Alegeți Mario Resort & Event Center pentru o experiență de cazare de neuitat, unde luxul și relaxarea se împletesc armonios cu distracția și activitățile variate, asigurând satisfacția fiecărui oaspete. Aici, la Mario Resort, vă așteaptă un sanctuar al relaxării și al divertismentului, conceput să răspundă tuturor dorințelor.

   Primul nostru atu este Centrul Spa de ultimă generație, un adevărat refugiu pentru minte și corp. Lasă-te cuprins de atmosfera calmă și regeneratoare, unde fiecare tratament este gândit să te revitalizeze și să-ți redea energia. Experții noștri în wellness sunt dedicați să-ți ofere o experiență personalizată, care să te ajute să găsești echilibrul perfect între corp și suflet.

   Pentru cei care doresc să mențină un stil de viață activ chiar și în vacanță, terenul nostru multisport este locul ideal. Indiferent că preferi tenisul, baschetul sau fotbalul, facilitățile noastre moderne îți permit să practici sportul preferat în cel mai bun cadru posibil. Este o ocazie excelentă să te distrezi alături de familie sau prieteni, menținându-te în formă.

   Piscina noastră semi-olimpică este o oază de răcoare și distracție, perfectă pentru toate vârstele. Apele cristaline te invită să te relaxezi sau să te antrenezi, iar zona de șezlonguri este ideală pentru cei care preferă să se bucure de soare și de o carte bună. Siguranța și confortul tău sunt prioritățile noastre, așa că poți conta pe o experiență de înot excepțională.

    

   Locuri de joacă pentru copii

   Familia este în centrul atenției la Mario Resort, motiv pentru care am creat spații de joacă captivante pentru cei mici. Locurile de joacă sunt proiectate să stimuleze imaginația și activitatea fizică, oferindu-le copiilor o vacanță de neuitat, plină de aventuri și noi prietenii.

   La Mario Resort & Event Center, fiecare detaliu este gândit pentru confortul și satisfacția ta. Aici, luxul se îmbină cu natura, activitățile diversificate și serviciile de excepție pentru a-ți oferi o experiență unică, care va depăși toate așteptările. Alege să te răsfeți și să creezi amintiri de neuitat alături de noi!