Centru SPA Moinesti - Mario Resort & Event Center

CENTRU SPA ÎN MOINEȘTI

MARIO LUXURY THERM SPA

Centrul nostru SPA este deschis pentru toată lumea care are nevoie de relaxare.
Un centru SPA este o locație în care apa de izvor bogată în minerale (și uneori apă de mare) este folosită pentru a face băi medicinale. Orașele balneare sau stațiunile balneare (inclusiv stațiunile cu izvoare termale) oferă de obicei diverse tratamente de sănătate, care sunt cunoscute și sub numele de balneoterapie. Credința în puterile curative ale apelor minerale datează din timpuri preistorice. Astfel de practici au fost populare în întreaga lume, dar sunt mai ales răspândite în Europa și Japonia. Spa-urile de zi și mediile sunt, de asemenea, destul de populare și oferă diverse tratamente de îngrijire personală.

Program de funcționare și preturi de intrare:

PROGRAM DE FUNCȚIONARE

Persoane cazate la noi - 08:00 - 21:00

Persoane din exterior - 12:30 - 21:00

Sală de Fitness - (Luni-Duminică) 08:00 - 21:00

Piscine - 10:00 - 21:00

Tratamente & Masaje - 17:00 - 21:00

Saune - 12:30 - 21:00 ( acces interzis pentru copiii sub 15 ani )

centru spa moinesti mario resort

în circuitul termal – durată 3 ore (piscine, hidromasaje, saune, baie cu aburi, salină)
*prețul de intrare include închirierea prosopului

COPIII SUB 15 ANI NU AU VOIE IN ZONA SAUNELOR!

Se acceptă plăți folosind cardul de vacanță Sodexo, Edenred sau Up!
PREȚURI DE INTRARE

Clienții hotelului au intrare liberă la circuitul termal

ADULȚI : LUNI - JOI - 70 RON

ADULȚI : VINERI - DUMINICĂ - 80 RON

COPII 1-10 ANI : LUNI - JOI - 40 RON| Week-end - 50 RON

EXTRA-ORĂ : LUNI - JOI - 10 RON | Week-end - 25 RON

ÎNCHIRIEREA HALATULUI - 20 RON

MARIO LUXURY THERM SPA are o suprafață desfășurată de peste 2000 metri pătrați și dispune de următoarele facilități:

Piscină Wellness

Dacă vrei să practici înotul, la MARIO LUXURY THERM SPA îți stă la dispoziție o piscină perfectă pentru tine. Relaxează-te alături de prieteni sau familie!
Caracteristici
– Temperatura apei 32 °C
– Apă de izvor
– Zonă de hidromasaj
– Jet cascade
– Vedere panoramică

centru spa in moinesti

Bazine cu apă sărată și hidromasaj

Pe lângă o atmosfera extrem de relaxanta, apa sărată este folosita și sub forma de aerosoli pentru prevenirea și tratarea bolilor respiratorii precum rino-faringite, sinuzite, viroze etc. Vino la centrul SPA din Moinești și te asiguram că vei reveni!
Caracteristici
– Temperatura apei 38 °C
– Apă sărată
– Sare de Tg. Ocna
– Zonă de hidromasaj

Bazine cu apă izvor și hidromasaj

Este adevărat că multe spa-uri balneare sau normale au apărut în jurul zonelor cu astfel de izvoare termale, acestea având un caracter binefăcător pentru relaxare, sănătate şi multe alte aspecte.
Caracteristici
– Temperatura apei 37 °C
– Apă de izvor
– Zonă de hidromasaj

Piscină pentru copii

Dispunem de o piscină interioară special creată pentru copii(adâncime 0.5m) și menită să-i distreze la maxim. Ia-ți copiii cu tine la piscina interioară de la Mario Moinești și încântă-i cu o zi de poveste.
Caracteristici
– Temperatura apei 33 °C
– Apă de izvor
– Adâncime 0,5 m

Bazin exterior încălzit, cu hidromasaj

Hidromasajul acționează ca un masaj manual, relaxând mușchii și dilatând vasele de sânge. Masajul natural produs de mișcarea apei și a aerului se realizează astăzi cu ajutorul tehnologiei. Aeromasajul este produs de bulele de aer, care stimulează receptorii din piele, reducând tensiunea musculară și relaxează, un alt efect benefic este regenerarea pielii, reîmprospătând întregul organism.
Caracteristici
– Temperatura apei 25 °C
– Apă de izvor
– Zonă de hidromasaj

Saună finlandeză cu terapie de sare

Efectul minunat al saunei este rezultatul alternării şirului de băi fierbinţi şi reci. Sauna este o provocare pentru trup şi suflet. Purifică, fortifică şi înviorează simţurile. Practicarea saunei are efecte benefice extraordinare. Acest tip de saună cu sare are avantajele unei saline naturale.
Caracteristici
– Temperatură 70-80 °C
– Umiditate 5-30%
– Cărămida de sare încălzită este sursa ionilor negativi

Saună umedă

Sauna umedă mai poartă și denumirea de baie turcească (hammam) sau sauna cu aburi. Procedurile de saună umedă au loc în încăperi construite din ceramică sau mozaic iar temperatura din sauna umedă poate varia intre 30 și 50 de grade Celsius. Saunele umede produc căldură prin intermediul unui generator de aburi în care se toarnă apa.
Caracteristici
– Temperatură 50 °C
– Umiditate 10%
– Aromaterapie

Cameră cu duș scoțian

Aceasta are rol de răcorire a organismului între două proceduri/terapii calde: saună uscată, bio-saună, baia de aburi sau hammam.
Caracteristici
– Temperatură 12 °C
– Generator de gheață

Sală Fitness

Sala de fitness este dedicată tuturor persoanelor care adoptă un stil de viață activ și sănătos. Te așteptăm la MARIO LUXURY THERM SPA din Moinești!

Caracteristici
– Echipament profesional
– Vedere panoramică

Cabinete terapie

Folosind dispozitive specializate, concepute pentru a stimula electric nervii, mușchii sau tendoanele corpului, fizioterapeuții pot valorifica beneficiile electroterapiei pentru a promova tratarea leziunilor, a promova vindecarea și a calma durerea.

Cabinete masaj

Masajul de relaxare ajută la eliminarea toxinelor din organism, are un efect antistres și crează o stare de relaxare totală și profundă, înlăturând oboseala și îmbunătățind circulația sanguină și pe cea limfatică . Este recomandat tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, și poate fi efectuat pe tot corpul sau doar pe o zonă a acestuia.

Microsalină cu aerosoli salini

Terapia cu sare sau Haloterapia este un tratament natural, efficient, care se desfasoară intr-un mediu cu aer salin de Tg. Ocna. Într-o halocameră sau microsalină, un subiect este expus aerosolilor salini pe care îi inhalează sau îi asimilează la nivelul pielii, iar efectul acestora este imediat resimțit de persoanele care suferă de: astm bronșic, tabagism, infecții recurente ale cailor respiratorii, otită, sinuzită etc. De asemenea, haloterapia are rol de creștere imunității. Se recomandă 8-10 ședințe de haloterapie a câte 30 minute.
Caracteristici
– Construită din cărămizi de sare de Himalaia și sare de Praid
– Temperatură controlată de 20-24 grade
Vârstă minimă : 1an

Leisure & attractions entertainment hall

MARIO LUXURY THERM SPA dispune și de alte jocuri clasice(biliard, fotbal de masă) sau electronice, de care să te bucuri alături de familie sau prieteni.
Caracteristici
– Vedere panoramică
– Echipamente electronice profesionale

Vă așteptăm să vă bucurați de o atmosferă liniștitoare, la centrul SPA din Moinești

Întrebări & Răspunsuri

 • Telefon & Gadget-uri

  Vă rugăm să vă abțineți de la utilizarea telefonului mobil în incinta MARIO LUXURY THERM SPA. Vă recomandăm să păstrați telefonul mobil și alte gadget-uri în seifurile puse la dispoziție sau în modul silențios pe tot parcursul terapiei, pentru a nu perturba liniștea altora.

 • Precauții & Lucruri de valoare

  Oferim un loc sigur pentru obiectele dumneavoastră personale în interiorul complexului MARIO LUXURY THERM SPA. Cu toate acestea, nu ne asumăm răspunderea pentru pierderi sau daune. Vă recomandăm că obiectele de valoare să fie depozitate în seifurile dedicate din incinta SPA-ului sau în camera dvs(în cazul în care aveți cazare la noi).

 • Stare de sănătate & Tratamente

  Vă rugăm să comunicați condițiile de sănătate, cum ar fi hipertensiunea arterială și alergiile, precum și sarcina sau orice îngrijorări legate de sănătate pe care le puteți avea atunci când vă faceți programarea. Nu recomandăm consumul de alcool înainte sau direct după tratamentele balneare sau înainte de utilizarea oricăror facilități din centrul SPA.

 • Accesul copiilor in centrul SPA

  Vârsta minimă de intrare la MARIO LUXURY THERM SPA și la facilitățile hidrotermale este de 16 ani. Copiii cu vârsta sub 15 ani pot folosi piscina hotelului dacă sunt însoțiți de un părinte/adult.

 • Siguranță

  Adâncimea maximă a piscinei wellness este de 1,35 m,i ar a celei pentru copii este de 0.5m. Nu există salvamar la piscină. Copiii pot folosi piscina numai dacă sunt însoțiți de un adult sau de un părinte/tutore.

 • Beneficiile băilor cu sare

  1. Reduce condițiile inflamatorii Daca suferiți de afecțiuni ale pielii, cum ar fi psoriazisul, eczema, acneea sau rozaceea, proprietățile băii de sare pot fi exact ceea ce aveți nevoie. Poate stimula circulația în aceste zone pentru a îmbunătăți rata de vindecare, îmbunătățind în același timp starea de sănătate a pielii și ajuta la îndepărtarea celulelor moarte. 2. Acționează că ajutor pentru ameliorarea durerii Daca sunteți în căutarea unei ameliorări a durerii, proprietățile analgezice ale băii de sare sunt bine cunoscute. Chiar și o singură baie de sare poate ajuta la ameliorarea durerii datorită naturii liniștitoare. 3. Tratamentul artritei Mulți oameni care suferă de artrita mărturisesc beneficiile sării de baie. Sărurile și căldură apei nu numai că vor ajuta la ameliorarea tensiunii musculare și a inflamației în articulațiile mâinilor, soldurilor și picioarelor, dar vă elimina și durerea din aceste zone. 4. Ameliorează stresul Daca vă simțiți nervos sau anxios, dovezile evidențiază baile de sare că remediu rapid. Ajută la echilibrarea nivelurilor electrolitice și promovează funcția nervoasă adecvată la nivel hormonal și mișcările neurotransmitatoare, care sunt esențiale pentru starea de bine. 5. Îmbunătățește calitatea somnului Pentru cei care suferă de insomnie sau întrerupe în mod regulat somnul, o baie cu sare epson cu o oră înainte de a vă culca poate fi o soluție rapidă și simplă. Caracterul liniștitor al magneziului, un mineral care este prezent în celulele corpului, joacă un rol important în funcția de neurotransmitatori. Când aveți exces de magneziu, corpul este capabil să convertească mai multa serotonina din triptofan, care poate ajuta somnul și reglează ritmul circadian. 6. Detoxifică corpul Unele studii au descoperit că baile de sare pot accelera abilitatea de detoxifiere a corpului, în primul rand datorită impactului pe care aceste băi îl poate avea supra nivelurilor de electroliți. Atunci când corpul poate procesa mai eficient fluidele, acesta poate stoca mai puține toxine și le vă elimina mai rapid, ceea ce poate reduce inflamația și poate ajuta sistemul imunitar. De asemenea, toxinele sunt extrase direct din piele ca urmare a osmozilor inverși în timpul unei băi de sare epsom, conform numeroaselor rapoarte. 7. Sistemul nervos sănătos Având în vedere modul în care băile de sare epsom sunt capabile să ajute la reglarea electroliților, înseamnă că funcția nervului este îmbunătățită. Sistemul nervos se bazează pe fluidul electric din corp pentru a transmite mesaje și semnale în mod eficient, ceea ce poate ajuta funcția musculară și chiar la activitatea cognitivă. 8. Tratează arsurile solare Efectele calmante și antiinflamatorii ale unei băi de sare pot fi extrem de eficiente pentru cineva care suferă de arsuri solare. Acesta baie vă conduce circulația sângelui pe locul arsurii și va accelera procesul de vindecare, reducând durerea. 9. Reduce inflamația Picioarele umflate este o condiție incomodă și potențial dureroasă pentru mulți oameni, în special pentru femeile însărcinate și persoanele care tind să lucreze în picioare timp îndelungat. În aceste condiții înmuiați picioarele într-un recipient mai mic, iar sărurile vă vor ajuta să reduceți umflarea și să ușurați durerea. Daca aveți picioarele umflate în mod constant, luați în considerare schimbarea pantofilor. 10. Vindeca mușcăturile de insecte Daca aveți mușcături de țânțari, albine, păianjen, căpușe sau de orice alte insecte, după dezinfectare, o baie cu sare poate fi următorul pas pentru ameliorarea durerii și stimularea procesului de vindecare. Aceasta va reduce mâncărimea și umflarea mușcăturii.

 • Fumatul în centrul SPA este interzis

  Vă rugăm să rețineți că nu aveți voie să fumați în spa, clubul de sănătate sau zona de saună.

Centru SPA Moinești

Sănătatea trebuie pusă pe primul loc, iar prevenția joacă un rol important în vederea sa. Spa-ul este de secole o preocupare pentru o sănătate mai bună, iar noi credem că elementele din natură sunt cele necesare pentru a fi sănătoși sau vindecațiAșadar, te așteptăm cu drag la centrul SPA din incinta COMPLEXULUI TURISTIC MARIO MOINEȘTI.