MARIO RESORT & EVENT CENTER

Alege cele mai bune servicii hoteliere din Moinești, Județul Bacău. Aici este locul perfect pentru a-ți organiza nunta sau ziua de naștere, pentru a te caza și a avea parte de o mulțime de atracții, precum: SPA, piscină semi-olimpică, teren sintetic și multe altele!

Rezervări

+40 744 117 717

Adresa

Strada Atelierelor nr.100, Moinești, Județul Bacău
România
„Ne adresăm populației din municipiul Moinești, din regiunile învecinate și de ce nu, celor de peste hotare. În același timp, organizatorii diferitelor manifestări au posibilitatea să viziteze obiectivele turistice din apropiere, Slănic Moldova, Salina Tg. Ocna, Complexul Muzeistic de la Tescani, cel de la Comănești dar și frumoasa Vale a Trotușului. Pe lângã cazare și masã (avem o bucătarie excelentã), Complexul Turistic Mario Moinești dispune de o parcare nouã, modernã, sigurã, cu aproximativ 1500 de locuri. Am finalizat-o anul acesta, deoarece a devenit o necesitate: a crescut gradul de adresabilitate. La ora aceasta, am încheiat programãrile pentru 2020 și lucrãm pentru 2021 și 2022. Este proiectul meu de suflet, pe care doresc sã-l dezvolt. Valeriu Marian Andrei, proprietarul complexului, interviu luat în anul 2019.

CREATOR SITE

SITELACOMANDA.RO
 • sitelacomanda.ro
 • MARIO RESORT & EVENT CENTER

  Contactează-ne pentru a obține cele mai bune oferte pentru un eveniment, cazare sau pentru alte servicii oferite de noi!
  Numele și prenumele dvs.
  Număr de telefon
  Adresa de e-mail
  Mesajul pe care doriti sa ni-l trimiteți
  Valeriu Marian Andrei - Proprietar Complex

  Vrei cele mai bune condiții de cazare din Moinești? COMPLEXUL TURISTIC MARIO MOINEȘTI este cea mai bună alegere!

  Rezervări

  +40 744 117 717

  Sună acum!

  De ce noi?

  Alege cele mai bune condiții de cazare, cu o mulțime de atracții și activități puse la dispoziția ta.