• Home
  • Cum alegi cea mai buna cazare pentru vacanta ta?

Cum alegi cea mai buna cazare pentru vacanta ta?

Cum sa alegi cea mai buna cazare pentru vacanta?

1. Siguranța pe primul loc!

De-a lungul timpului am avut mii de persoane cazate!

Imaginați-vă că aproape ajungeți în oraș și vă dați seama că gazda dvs. a anulat în ultimul moment sau hotelul v-a refuzat cererea de rezervare? Puteți primi asistență excelentă și cea mai bună ofertă folosind serviciile MARIO RESORT & EVENT CENTER de cazare in Moinesti.

2. Alegeți cu atenție locația
Locația este un factor important în alegerea cazării. Înainte de a rezerva orice loc, trebuie să luați în considerare:

Cum să mergi acolo de la aeroport? Hotelul oferă transfer de la/la aeroport?
Este aproape de centru/gara/autogara?
Există restaurante și magazine în jur?
Este ușor să ajungeți la principalele atracții de cazare?


Există mai multe locuri de cazare ieftine pe site-urile de rezervări, dar multe sunt departe și nu sunt convenabile pentru a ajunge sau a face naveta.

Cu excepția cazului în care doriți să luați un taxi sau să faceți o călătorie lungă cu autobuzul/trenul de fiecare dată, ar trebui să stați în zona centrală, aproape de transportul public, aeroporturi, atracții locale, restaurante și puteți ieși și merge pe jos la majoritatea lucrurilor.

Credem ca oferim cele mai bune conditii de cazare in Moinesti. Aveti o multime de atractii in cadrul complexului nostru, dar si bai termale, atractii turistice sau market-uri cunoscute, la cea mai mica distanta.

3. Citiți recenzii
Recenziile scrise de alți oaspeți sunt informative și utile. Recenziile textului și scorurile sunt doi factori pe care ar trebui să îi luați în considerare atunci când căutați cazare.

Cea mai bună modalitate de a citi recenziile este să verificați recenziile de la călători care au călătorii similare ca dvs. – călătorii singure, călătorii în familie, călătorii în cuplu și ce tip de cameră pe care au rezervat – pat dormitor, cameră dungle, cameră dublă, cameră twin, triplă. camera (pentru familie), etc.

Complexul Turistic Mario Moinesti are recenzii pozitive, ceea ce asigura ca veti avea parte de cele mai bune conditii de cazare.

4. Căutați costuri ascunse suplimentare
Uneori, cazareanu afișează toate prețurile ca „costul final”. Cea mai comună taxă ascunsă este o taxă (pe noapte/pe sejur).

De asemenea, este posibil să trebuiască să plătiți suplimentar pentru servicii, facilități precum prosoape, lenjerie de pat, taxe pentru servicii de proprietate etc.

Prin urmare, ar trebui să verificați dacă există un cost suplimentar, astfel încât prețul real să nu se adună decât vă așteptați.

Noi nu vom avea taxe ascunse!

5. Verificați facilitățile și serviciile
Merită să verificați cu atenție facilitățile și serviciile înainte de a vă rezerva sejurul. Unele unități de cazare pot taxa pentru facilitățile necesare, cum ar fi wifi-ul, deși locurile majore nu o fac.

Unele locuri pot avea o restricție privind utilizarea timpului de servicii.

De exemplu, nu puteți folosi uscătorul de păr după miezul nopții până la 6 dimineața sau va trebui să părăsiți hostelul de la 10:00 la 14:00 în timpul șederii pentru curățenie (se întâmplă des în Osaka, Japonia).

De asemenea, ar trebui să verificați și alte facilități precum parcare, piscină, spa, sală de sport, mașină de spălat, etc., pentru a avea un sejur grozav.

6. Rezerva din timp
Nu rezervați în ultimul moment pentru că prețul poate crește sau locul este epuizat. Cel mai rău lucru este să deschizi browserul pentru a-ți rezerva locul de vis și să-ți dai seama că este epuizat în ziua în care intenționezi să stai.

7. Nu ezita sa intrebi
Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la facilități, servicii etc., nu ezitați să trimiteți un e-mail sau să sunați la proprietate. Uneori poți chiar să adaugi mai multe servicii cu reduceri negociind cu hotelul.Foloseste formularul de contact!

De asemenea, se recomandă să verificați din nou proprietatea pentru a vă asigura că rezervarea este corectă.

Va asteptam cu drag la MARIO RESORT & EVENT CENTER din Moinesti, Judetul Bacau! 

Categories:

Leave Comment