COD QR - Valori nutriționale și alergeni

O experiență culinarĂ de vis
Restaurant

Meniul restaurantului este bine conceput de către profesioniști și este unul foarte variat, cu baze atât românesti cât și internaționale, pentru ca voi, clienții noștri, sã fiți pe deplin mulțumiți în momentul în care ne pãșiti pragul.
Răsfață-ți gusturile cu unul dintre preparatele disponibile în restaurantul nostru și vei avea parte de o experiență culinară de vis.
Fie că adori produsele tradiționale, pastele, peștele sau deserturile, la COMPLEXUL TURISTIC MARIO MOINEȘTI găsești cele mai bune preparate din zonă.

Terasă & Foișoare

Foișoarele sunt prevăzute cu grătare puse la dispoziția clienților ce au cazare în resortul nostru.

Ce preparate sunt cuprinse in meniul nostru?

Meniul Complexului Mario Moinești este unul foarte variat, cu baze românești dar și internaționale, pentru că voi, clienții noștri, să fiți pe deplin mulțumiți în momentul în care ne pășiți pragul.
Prin urmare, vă supunem atenției câteva din bucatele pe care le puteți savura în  Restaurantul  Mario Moinești. Poftă bună și vă așteptăm cu drag!

Program
  • Non-Stop

  • Pentru rezervari mese & evenimente, sunati la +40 744 117 717

Meniul nostru a fost elaborat cu gândul la satisfacția și delectarea clientului. De aceea, preparatele noastre sunt variate, cu texturi bogate, numai bune de astâmpãrat foamea.