Restaurant - Mario Resort & Event Center - Delicatese

RESTAURANT

MARIO RESORT & EVENT CENTER

O EXPERIENȚĂ CULINARĂ DE VIS

Meniul restaurantului este bine conceput de către profesioniști și este unul foarte variat, cu baze atât românesti cât și internaționale, pentru ca voi, clienții noștri, sã fiți pe deplin mulțumiți în momentul în care ne pãșiti pragul.
Răsfață-ți gusturile cu unul dintre preparatele disponibile în restaurantul nostru și vei avea parte de o experiență culinară de vis.
Fie că adori produsele tradiționale, pastele, peștele sau deserturile, la COMPLEXUL TURISTIC MARIO MOINEȘTI găsești cele mai bune preparate din zonă.

Terasă & Foișoare

Foișoarele sunt prevăzute cu grătare puse la dispoziția clienților ce au cazare în resortul nostru.

Ce preparate sunt cuprinse in meniul nostru?

Meniul Complexului Mario Moinești este unul foarte variat, cu baze românești dar și internaționale, pentru că voi, clienții noștri, să fiți pe deplin mulțumiți în momentul în care ne pășiți pragul.
Prin urmare, vă supunem atenției câteva din bucatele pe care le puteți savura în  Restaurantul  Mario Moinești. Poftă bună și vă așteptăm cu drag!

Program
  •  

    Non-Stop

  •  

    Pentru rezervări mese & evenimente, sunați la +40 744 117 717

Meniul nostru a fost elaborat cu gândul la satisfacția și delectarea clientului. De aceea, preparatele noastre sunt variate, cu texturi bogate, numai bune de astâmpãrat foamea.

Ce preparate se regăsesc in meniul nostru?

Exemple de preparate

Dacă nu te-am convins, iți oferim și ceva mai detaliat:

Gustul autentic - Pizza

Ne-am gândit să ne reunim pentru a savura cele mai delicioase preparate și pentru a petrece împreună momente de neuitat. Restaurantul nostru vă așteaptă cu o gamă largă de specialități culinare, preparate cu ingrediente proaspete și prezentate cu grijă pentru a vă satisface cele mai exigente gusturi.